David
Ródenas

Bio

Enginyer en Informàtica per la UPC a la FIB (2003) i Doctor en Computació d’altes Prestacions per la URV (2011)

Té més de 15 anys d’experiència en el sector i més de 8 en formaciò. Va començar a programar fa quasi 30 anys pel que li ha donat molta importancia a la formació continua. Durant la etapa profesional va començar a dirigir els aspectes técnics dels projectes, guiant i formant als seus equips, i poc a poc s’ha anat convertint un referent sobre les bones pràctiques i les eines actuals que ajuden a millorar la productivitat i qualitat.

Actualment és Freelance Arquitecte de FrontEnd i membre actiu de múltiples meetups: xarxes de professionals que es reuneixen periodicament per compartir les últimes técniques i novetats al seu sector.

“Els meetups son eina indispensable per estar al día, no només mantens el perfil al día sino també obtens el recolzament d’altres companys de professió. El Col·legi tindria que aprofitar aquesta embrenzida clau pel futur professional de molts dels seus membres” – David Ródenas

En l’entorn dels meetups te una dita: “si has aprés quelcom interessant, surt i explica-ho“. A més de la vertent tecnologica esta seguint molt d’aprop com la comunitat de programadors global comença a definir el que es un profesional en informàtica.


Xerrades