Mercè
Escolà

Bio

Mercè Escolà // col·legiada #1014

Enginyera en Informàtica per la UPC a la FIB (1990).Merce Escola Carreras 150x190

Amb més de 20 anys d’experiència professional a les TIC, ocupant llocs de responsabilitat i direcció, actualment és Directora de l’Oficina de Barcelona de Nexus Geografics.

En el transcurs de la seva carrera, Mercè ha treballat tant en grans consultores com en petites i mitjanes empreses, i tant per al sector públic com per al privat, té un ampli coneixement de la gestió de clients, equips i sistemes d’informació, molt especialment en els sectors de l’Administració Pública i Utilities.

Ha dirigit i col·laborat en projectes d’àmbits diversos com les infraestructures públiques, el medi ambient, la mobilitat, el patrimoni, les xarxes de serveis, etc. on la geolocalització (el territori) sempre ha aportat un valor diferencial i en molts casos clau per a les organitzacions.

Vinculada, des de l’any 2006, a l’àrea d’Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC en tasques de consultoria de Projectes i Treballs de Fi de Carrera, actualment és docent en l’assignatura de Noves Tendències del Màster de Business Intelligence.


Xerrades